Bli medlem för att ta del av våra utbildningar kostnadsfritt.

Bli medlem 

Utbildningar

Här kan du se och anmäla dig till kommande utbildningar i höst.

Digital Investeringskurs

Hur börjar man investera?

I samarbete med Handelsbanken lanserar vi en investeringskurs i februari 2022.  Denna kurs riktar sig till dig som vill börja investera, men inte riktigt vet hur. Håll utkik för anmälan. 

Digital Ledarskapskurs

Hur blir man en bra ledare?

Vill du utveckla dina ledaregenskaper? I samarbete med Great Leaders lanserar vi en Ledarskapskurs i mars 2022.  

Digital kommunikationskurs

Hur lyckas man på sociala medier?

Vill du nå ut till fler på sociala medier? Då är denna kurs för dig. Kursen hålls digitalt i april, håll utkik för anmälningsdatum. 

Bli medlem för att ta del av våra events kostnadsfritt.

Bli medlem 

Events

Här kan du se våra kommande events.

KTH-byggnaden, Södertälje                  28/10/2021

Bästa APP-ide

Har du funderat på en intressant APP-ide? Nu får du chansen att skapa en prototyp med din ide helt utan förkunskaper. Dessutom får du chansen att tävla om totalt 7000:- i prispengar!  Eventet är ett samarbete mellan Kvinnovation och Science Park. Begränsade platser- Anmälan sker här!

KTH-byggnaden, Södertälje

Lös företags problem

Är du en driftig problemlösare? Nu har du chansen att hjälpa ett lokalt företag med via 3D-printing. Inga förkunskaper krävs! Du får lära dig under eventet hur 3D printing går till, och hur det kan användas för att skapa en prototyp. Bästa lösning tävlar om totalt 7000:- i finalen!

KTH-byggnaden, Södertälje 

Finalen

Finaldags! 4 finalister tävlar om bästa lösningar som presenterats under föregående events. Diplom och prispengar väntar vinnarna. Ett första och andra pris delas ut, med totalt 7000:- i prispengar. Vi bjuder såklart alla i publiken på fika och grymma Goodiebags! :)