Bli medlem för att ta del av våra utbildningar kostnadsfritt.

Bli medlem 

Aktuellt 2024!

Sedan 2019 har vi utbildat unga vuxna inom ämnen som ledarskap och teknik. Nu tar vi utbildning ett steg längre och lanserar #HerStory: Mesopotamia! Denna online serie kommer att uppmärksamma och utbilda om fantastiska kvinnliga och deras bidrag till civilisationen.
För att ta del av nyheter kring vår verksamhet kan du signa upp dig på vårt nyhetsbrev, och följ oss på våra sociala kanaler! 

Prisutdelning inom Jämställdhet 

Jämställdhetspriset 2024

Kvinnovations grundare Marie Samre får äran att leda kommunens Jämställdhetspris 2024 den 8:e mars. Juryn kommer att utse 3 finalister som bidragit till jämställdhet i Södertälje. Kvinnovation mottog Jämställdhetspriset år 2022. 

Utbildning kring historiska kvinnor

#HerStory- serie om kvinnor i historien! 

Vi kommer att bredda vår utbildningsverksamhet med #HerStory! Detta en serie som uppmärksammar kvinnliga innovatörer och deras bidrag till civilisationen. Serien lanseras under Womens History Month 2024!

Prisutdelning med Mila Studios 

Årets Storyteller 2024

Det är dags att prisa Årets Storyteller! Tillsammans med Storytel lyfter vi viktiga röster som gör skillnad i samhället genom berättandets kraft. Eventet äger rum den 22:a maj och biljetter bokas här.

Bli medlem för att ta del av våra events kostnadsfritt.

Bli medlem